CINE SUNTEM

Cel mai mare furnizor din EUROPA de expozitii educative si interactive pentru copii
dedicate centrelor comerciale

Concepem, producem si inchiriem expozitii interactive pentru copii pentru clienti din toata lumea. De asemenea, suntem producatori de decoratiuni tematice, avand un portofoliu constant de +50 centre comerciale pentru decoratiunile de Craciun.

Putem trimite expozitiile noastre oriunde in lume. Avem parteneri in Europa Centrala, Europa de Est si de Vest, America de Nord si Sud, Orientul Mijlociu. Expozitiile noastre pot fi trimise oriunde prin transport rutier sau maritim.

MAI MULT

EDUTAINMENT PUR

Expozitii interactive si educative

Misiunea noastra este de a educa, distra si inspira copiii din intreaga lume cu cele mai convingatoare experiente captivante. Credem in puterea povestirii, interactivitatii practice si designului experiential in crearea unei experiente transformatoare.

Evenimente care ofera edutainment pur copiilor

Dedicate centrelor comerciale din toata lumea.

DE CE SA ALEGI EVENIMENTELE NOASTRE

Expect the best

Recunoscuta ca un lider in expozitii educationale itinerante pentru copii, Umbrella Management are reputatia de a produce evenimente care sunt de interes pentru foarte multa lume. Fie ca este vorba despre subiectul popular al Egiptului Antic, visul fiecarui copil de a deveni medic sau astronaut, ori subiecte amuzante precum Vestul Salbatic, expozitiile interactive Umbrella Management s-au dovedit extrem de populare in randul copiilor si parintilor in fiecare locatie care le-a gazduit.

Cu un continut educational puternic, expozitiile noastre ofera o modalitate usoara si amuzanta pentru copii de a invata despre subiecte importante (cum ar fi stiinta si istorie). Copiii vor invata prin joaca. Informatiile educationale sunt special adaptate de profesionisti pentru a fi usor de inteles de catre copii. In timp ce se joaca, copiii pot dezvolta abilitati sociale si cognitive, se pot maturiza emotional si pot castiga increderea in sine necesara pentru a se angaja in noi experiente si medii.

Copiii vor fi implicati in multe activitati interactive vizitand expozitiile noastre. Folosim senzori, telecomenzi, motoare, lumini, sunete si multe jocuri, astfel incat copiii sa poata atinge, mirosi, vedea, asculta, intra, gusta sau simti, oferindu-le o experienta uimitoare in timpul evenimentului.

Atmosfera autentica a expozitiilor noastre tematice este creata prin plasarea elementelor emblematice, proiectate si fabricate direct in atelierul nostru. Proiectarea si finisarea noastra sunt la fel de bune ca si elementele regasite in muzee. Locatia ta va fi decorata spectaculos si fiecare vizitator va dori sa faca poze cu elementele de decor.

Fiecare copil vrea sa traiasca o aventura! Expozitiile noastre ofera sentimentul real de a trai o aventura. In timpul turneelor noastre din intreaga lume am avut atat de multi copii care si-au dorit sa traiască din nou aventura, asa ca au venit venit la expozitie din nou in diferite zile. Sentimentul de a explora lucruri noi si interesante este intotdeauna foarte apreciat de toti copiii. Nu trebuie sa ne credeti, intrebati-i pe ei!

Toate expozitiile noastre sunt modulare si pot fi adaptate arhitecturii oricarei locatii. Elementele pot fi aranjate intr-o singura zona sau separat, impartite in mai multe zone, selectate strategic de tine. Elementele expozitiilor noastre sunt usor de instalat, durand aproximativ 6-8 ore pentru montare / demontare. Toate elementele care alcatuiesc o expozitie pot fi transportate intr-un TIR cu capacitatea de 90 de metri cubi.

Expozitiile noastre interactive

Prezentari video

Intotdeauna incercam sa ne spunem povestea noastra si cu videoclipuri. Va invitam sa vedeti prezentarile video ale expozitiilor noastre.

Ofera EMOTII experientei la cumparaturi

TOATE EXPOZITIILE

BLOG

Noutati

Fii la curent cu ultimele stiri si evenimente Umbrella Management din intreaga lume. Vizualizati turneul expozitiilor noastre din intreaga lume.

Alte stiri